	Timing						
Start	End	Duration	Topic	Type	Speaker	Description	
08:30	08:35	5 min	Official oppening	N/A	Jelena Jevrić		
08:35	08:50	15 min	Erasmus+ Programme	Р	Katarina Vaščić		
08:50	09:00	10 min	Get to know games	N/A	Marianne Kreuzig		
09:00	10:30	90 min	Intercultural Cmmunication	WS	Marianne Kreuzig		
10:30	11:00	30 min			Coffee break		
11:00	13:00	120 min	Intercultural Cmmunication	WS	Marianne Kreuzig		
13:00	14:00	60 min			Lunch		
14:00	15:30	90 min	Guest presentations	Р	All guests and ESN Serbia		
		15 min	Welcome speech and ESN Serbia		Đorđe Marković		
		10 min	ESAAeu		Katarina Vaščić		
		15 min	University of Belgrade		IRO representatives		
		15 min	University of Kragujevac		IRO representatives		
		15 min	Techical Faculty Bor		IRO representatives		
		5 min	ESN BiH		Berina Šabanović		
		5 min	PEP		Stefan Zimonjić		
		5 min	EMI-Forum mladih		Ivana Markulić		
		5 min	ELSA		Vladimir Božić i Milica Đorđević		
15:30	16:00	30 min			Coffee break		
16:00	18:15	135 min	Discussions	D	All participants		
		45 min	Discussion with IROs			1. Promotion of Serbia as Erasmus+ destination - how is the promotion now and what can be improved for the future? 2. What are the needs of the outgoing students? 3. IRO and ESN cooperation - how and in which way can we work together?	
		45 min	Discussion with Student organizations			How do you work with international students? 2. How can we establish cooperation?	
		45 min	Discussion with Erasmus students			How can we improve accommodation service? How can we improve general services of IROs and ESN? 3. Why did you choose Serbia as your Erasmus destination?	
18:15	18:25	10 min	Presentation of the outcomes	N/A			
18:25	18:30	5 min	Closing ceremony	N/A	Đorđe Marković/Jelena Jevrić/Katarina Vaščić		